... eljövendő éveim naplója.

Megint kifőztem valamit!

Kert a citrom helyett.

Bundás kenyér, nappali, álmos szombat reggel.

2015. november 07. - Nemesvölgyi Attila

Rég volt ilyen csodálatos az ősz… vagy csak most jobban figyelek. Nem is tudok megmaradni a házban. Tudom, hogy citromos mókát ígértem, de az elmúlt napok (hetek) időjárása mindent felülír, meg persze a téliesítési feladatok is!

Ez a kis kerti veteményes lesz az, amely sok itt a blogon megjelenő étel alapanyagát biztosítja majd. És ahogy most is, néha-néha felbukkan majd egy írás, egy képriport, egy tipp arról, hogy hogyan tudunk megtermelni magunknak a konyhakertünkben saját zöldségeket, fűszernövényeket, gyümölcsöket. A városlakóknak sem kell elkeseredni, mert lesz a balkonon, vagy konyhai ablakpárkányon alkalmazható trükk is!

A mostani képeken egy kis szabadtéri edzés követhető nyomon, a kert (sajna még csak az első a háromból!) előkészítése a következő szezonra. A magas ágyás lehetőséget biztosít egy lasagne kert kialakítására, ami ugyan sok munka a földmozgatás miatt, de megéri. Főleg a jó pofa ser miatt a végén, amikor kész!

A bejegyzés trackback címe:

https://kifoztemvalamit.blog.hu/api/trackback/id/tr608057014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása